Kniha "Fritujeme" od Pavla Martina nabízí 265 lahodných receptů na fritování, doplněných o svěží zeleninové saláty a kreativní přílohy. Autor přináší širokou škálu kulinářských pokrmů, které osloví milovníky smažených specialit i ty, kteří hledají nové inspirace ve vaření. Od klasických fritovaných dobrot až po moderní experimenty, kniha nabízí rozmanité možnosti pro každou příležitost. Prostřednictvím svých receptů Pavel Martin představuje pestrou paletu chutí a textur, které zaručují, že se každá hostina stane nezapomenutelným zážitkem. Ideální pro domácí kuchaře toužící po rozmanitosti a chuťových dobrodružstvích.
Detailní informace
Vydáno: 2002 Ivo Železný
Počet stran: 110
Vazba knihy: měkká / brožovaná
ISBN: 80-240-1674-5
Kvalita 10/10
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení