Vegetariánská kuchařka, Drahomíra Červená a Karel Červený 1990

Kód: E0941-03
Neohodnoceno
39 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Kvalita 10/10. Detailní organizace vegetariánské stravy.

Kniha je složena ze dvou částí. V první jsou zodpovězeny otázky typu co je to vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích, jaká kombinace potravin je zdravotně nejvhodnější, co je radiace potravin. V druhé části je obsaženo více než 300 receptů, z čehož jsou některé i veganské a doplněné obrázky vyhotovených pokrmů. Členění na snídaně, obědy a večeře umožňuje uvést recepty na přípravu různých pomazánek, kaší, paštik, ovocných snídaní, šťáv, placek, také domácího celozrnného chleba, polévek, zeleninových, luštěninových, obilných a bramborových jídel, omáček, zadělávaných pokrmů, salátů a zákusků.

Detailní informace

Sleva na poštovném
Sleva na poštovném
K objednávce nad 200 Kč
Všechny fotografie knih jsou originální
Všechny fotografie knih
jsou originální
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Vydáno: 

Počet stran: 229

Jazyk vydání: český

Vazba knihy: pevná / vázaná

ISBN: 80-85236-01-X

Kvalita 10/10

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
EAN: 808523601X

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola