39 Kč
Kvalita 10/10. Detailní organizace vegetariánské stravy.
Kniha je složena ze dvou částí. V první jsou zodpovězeny otázky typu co je to vegetariánství, kam sahají jeho kořeny, jaká jsou jeho ekonomická, filozofická, etická, ale především zdravotní hlediska, jaké jsou nejnovější poznatky o vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích, jaká kombinace potravin je zdravotně nejvhodnější, co je radiace potravin. V druhé části je obsaženo více než 300 receptů, z čehož jsou některé i veganské a doplněné obrázky vyhotovených pokrmů. Členění na snídaně, obědy a večeře umožňuje uvést recepty na přípravu různých pomazánek, kaší, paštik, ovocných snídaní, šťáv, placek, také domácího celozrnného chleba, polévek, zeleninových, luštěninových, obilných a bramborových jídel, omáček, zadělávaných pokrmů, salátů a zákusků.