Citrusy čistí a léčí hlavně cévy, ale pozor na kontraindikace s jinými léčivy....
V této příručce se seznámíte s léčbou citrusy, s jejich účinky, vlastnostmi a možnostmi...
Zdravě jíst, udržovat si linii a přitom nestrádat. Tato nápaditá kuchařka umožní každému milovníkovi dobrého jídla připravit netučné, lehké a zároveň chutné pokrmy. Obsahuje...
Kvalita 10/10. Utajovaná fakta - řada převzatých informací z Čínské studie (která nemá s Čínou paradoxně nic společného).
Lidé a jejich planeta mají patrně šanci na přežití jen...
Kvalita 10/10. Úžasná kniha, které změní váš postoj k jídlu
Kniha nabízí nový přístup k udržení zdravé váhy a zdraví tím, že mění vztah k jídlu. Autoři z Duke...
Kvalita 10/10. Převratná kniha o účincích Melatoninu - hormonu mládí.
Melatonin je hormon, který se tvoří v Epifýze (Šišince) v mozku v noci, za úplné tmy a za příznivých...
Kvalita 10/10. Skvělá, kapesní příručka čištění těla i mysli.
Příručka nabízí mírné a postupné metody detoxikace těla bez extrémů, zahrnující diety i další užitečné...
Kvalita 10/10. Strhující líčení letecké ofenzívy Spojenců za 2. světové války v Evropě, zejména na území Velkoněmecké říše, od roku 1942 až do konce války.
Autoři...
Kvalita 10/10. Havlíčkova skvělá kniha plná inspirace
Knihou, která se vypořádává s mýtem o nezdravosti české kuchyně, je nově "upravená" verze klasických českých receptů,...
Kvalita 10/10. Havlíčkova skvělá inspiraci pro dobré zdraví.
Kniha od odborníků na výživu, Petry Lamschové a Petra Havlíčka, odpovídá na 100 otázek týkajících se zdravého...
Jak zdravě jíst? Doplňte si informace a rozhodněte se.
Kniha poskytuje komplexní přehled vědeckých poznatků o vlivu stravy na zdraví, doplněný o osobní zkušenosti tisíců lidí a...
Kniha „Neběhej, dej si slaninu“ od Granta Petersena přináší radikální pohled na zdravý životní styl.
Autor, známý svou „cyklistickou biblí“ *Just Ride*, tentokrát kritizuje...
"Obézní planeta" od Davida Lewise a Margaret Leitchové se zabývá globální pandemií obezity, která zasáhla více než miliardu lidí. Autoři zkoumají, jak se naše prostředí stalo...