Adrenalinová kuchařka je knihou nabízející téměř tři stovky receptů,
které jsou doplněny lákavými fotografiemi, tipy a radami. Knihu obohacují přední odborníci na zdravou...
Kvalita 10/10. Rozsáhlá, velmi kvalitní encyklopedie.
V 1. díle se kniha věnuje tématům, která čtenářům přiblíží vše, co se týká vinic a hroznů. Milovníci vína i odbornější...
Klasické recepty, ale i nové a kreativní kombinace, které obohatí kuchyňské zážitky.
Autorčiny recepty přinášejí inovativní přístup k tradičním pokrmům a zároveň inspirují k...
Jednoduchá, skvělá moučníková kuchařka od Dr. Oetkera.
Kniha nabízí 52 rychlých receptů na plech, které zahrnují jednoduché pokrmy pro všední den, moučníky s mlékem a...
Kvalita 10/10. Poučná, dobře napsaná kniha o potravinách
Čtvrtý díl řady Pod pokličkou s podtitulem Aby tělo netrpělo se zaměřuje na potraviny, které...
Kniha "Pro diabetiky" od Annemarie Frohlich-Krauel je praktickým průvodcem pro všechny, kdo mají cukrovku a chtějí zdravě jíst, aby svou nemoc udrželi pod kontrolou. Tato...
Většina běžných potravin má na naše tělo blahodárné účinky – zlepšují náladu, chrání před rakovinou, snižují stres, dodávají energii a čistí naše vnitřní orgány. Lékař přírodní...
Edice ASTRA.
Setkáváme se s originálním sborníkem receptů, který je doplněn žertovnými horoskopy. Kniha přináší poutavý pohled na kulinářské dobrodružství spojené se...
Kniha "Receptury teplých a míšených nápojů" od Libuše Vlachové, vydaná v roce 1982 ve třetím vydání, nabízí širokou škálu receptů na různé druhy nápojů. První část se zaměřuje...