Jídlo jako jed, jídlo jako lék, kolektiv autorů 1998

Kód: E3018-01
Neohodnoceno
39 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Kvalita 10/10. Souhrná kniha o účincích jednotlivých potravin.

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidí si myslí, že ano – v této knize zjistíte, proč to není pravda. Dozvíte se také, jak po jídle ochránit své zuby proti zubnímu kazu, například snědením sýra po obědě či večeři. Kniha porovnává letité babské pověry s vědeckými výzkumy a radí, jak vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech a o správném skladování potravin.

Detailní informace

Sleva na poštovném
Sleva na poštovném
K objednávce nad 200 Kč
Všechny fotografie knih jsou originální
Originální fotografie
všech knih
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Vydáno: 1998, Reader’s Digest

Počet stran:  400

Vazba knihy: vázaná

ISBN: 80-902069-7-2

Kvalita 10/10

Doplňkové parametry

Kategorie: Edice Reader´s Digest
EAN: 8090206972

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola